Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Καλώς ήρθες

Αναγνώστης, συγγραφέας, αρθρογράφος ή και απλός περαστικός... Είναι τιμή μας να σε έχουμε στην παρέα μας!

Επιλεγμένα

΄Ηταν απλά ένα φανταχτερό φόρεμα

  Αγαπημένο μου ημερολόγιο… Είμαι έξαλλη σήμερα! Πριν λίγη ώρα γνώρισα τους γονείς του Στάθη και κανονικά -μετά από τόσο καιρό που είμαστε μαζί- θα έπρεπε να είμαι κατενθουσιασμένη και να σκέφτομαι νυφικά και να κανονίζω ημερομηνίες γάμου, αλλά όχι! Βρίσκομαι στον καναπέ μου και γράφω σε εσένα. Ας το πιάσω από την αρχή όμως για να καταλάβεις κι εσύ. Πριν τρεις μέρες μου είπε πως έχει κανονίσει κάτι ιδιαίτερο για σήμερα. Στο είχα γράψει κιόλας. Θυμάσαι; Δεν είχε μπει σε λεπτομέρειες κι εγώ υπέθεσα πως θα ήθελε να κάνουμε κάτι ρομαντικό οι δυο μας. Με έπιασε λοιπόν μια κρίση και βγήκα για ψώνια με τη Μπέτι. Μεγάλο λάθος το ξέρω, αλλά ήθελα κάτι ξεχωριστό κι εκείνη μου πρότεινε να πάμε στην Αμερικανική Αγορά που βρίσκεται κάπου στην Αθήνα. Εγώ δεν ήξερα καν πως υπήρχε, αλλά εκείνη με διαβεβαίωσε πως εκεί μέσα θα έβρισκα τα καλύτερα χωρίς να χαλάσω πολλά λεφτά. Όταν είδα το συγκεκριμένο φόρεμα το ερωτεύτηκα. Ήταν τόσο λαμπερό και τόσο μόνο του πάνω στην κρεμάστρα, που δεν άντεξα

Ποιοι Είμαστε


Οι "Ονείρων Πένες" είναι μια ελεύθερη και ανοιχτή δικτυακή λογοτεχνική ομάδα, που εκφράζεται μέσα από το παρόν blog. Στους κόλπους της περιλαμβάνει ανθρώπους που δραστηριοποιούνται στο χώρο της λογοτεχνίας και της ποίησης. 

Σπόρο αυτής της ομάδας αποτέλεσε η συνάντησή μας στην δικτυακή πλατφόρμα του Wattpad, όπου συναντηθήκαμε ως συγγραφείς και αναγνώστες μέσα από τα προσωπικά μας έργα. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα μας βρείτε μόνο εκεί. Έργα μας έχουν ανέβει είτε σε άλλες πλατφόρμες, είτε έχουν δημοσιευτεί σε διάφορες λογοτεχνικές ιστοσελίδες, σε προσωπικά ιστολόγια είτε διατίθενται ως E-books.

Η δεδομένη αγάπη μας για την λογοτεχνία, την ποίηση και το βιβλίο, το προσωπικό μας μεράκι ή πάθος, αν θέλετε, να εκφραστούμε μέσα από τον γραπτό λόγο, έρχεται να συναντηθεί με τη δική σας αγάπη και ενδιαφέρον.

Είμαστε διαφορετικοί. Σε ηλικία, σε σκέψεις, σε είδος. σε εμπειρία, σε τόπους. Με απόλυτο σεβασμό στη δουλειά του καθένα και στο τι ακριβώς αυτή σημαίνει για τον κόσμο του. Μας ενώνει η αγάπη μας για την συγγραφή και το βιβλίο.

Οι "Ονείρων Πένες" σε κάθε περίπτωση δεν είναι δικτυακό σημείο πώλησης. Έρχεται απλά να συναντηθεί, να μάθει, να γνωρίσει, να διαδώσει. Το φως και τη ζεστασιά κάθε έμπνευσης και δημιουργίας. Φιλοδοξεί να γίνει μια ελεύθερη βιβλιοθήκη που θα παραπέμπει σε ένα αναγνωστήριο για τα έργα των μελών της, μέσα από την προσέγγιση και την κρίση των φίλων και των αναγνωστών.

Προχωράμε μαζί.

Οι συντάκτες 


Δημοφιλείς αναρτήσεις

Back to Top