Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Καλώς ήρθες

Αναγνώστης, συγγραφέας, αρθρογράφος ή και απλός περαστικός... Είναι τιμή μας να σε έχουμε στην παρέα μας!

Επιλεγμένα

ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

  "ΜΠΛΕΞΑΝ ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ" Νεκταρία Μαρκάκη Περίληψη Σε μια πόλη που πνίγεται στο γκρίζο, ένας άνθρωπος χρωματίζει τις ζωές δύο αγνώστων, δίνοντας τους ένα χέρι βοηθείας την στιγμή που και οι δύο ήταν έτοιμοι να παραδώσουν τα όπλα. Ο Μάρκος έχει μάθει να δίνει απλόχερα με μοναδικό αντάλλαγμα, για όποιον το θέλει, να προσφέρει και αυτός με την σειρά του σε κάποιον. Ένα καλός λόγος σε μία γυναίκα και λίγα τρόφιμα σε έναν άστεγο άνδρα είναι αρκετά για να φέρουν κοντά έξι ανθρώπους που θα ζήσουν ένα θαύμα. “Μία απλή πράξη καλοσύνης μπορεί να φέρει αλυσιδωτές αντιδράσεις ευτυχίας!” Βρείτε το βιβλίο μέσω του eshop makestorytelling.com σε αποκλειστική συνεργασία με τη συγγραφέα και την ομάδα συνεργασίας.  ΘΕΛΩ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ! Λίγα Λόγια για τη Νεκταρία Μαρκάκη Η Νεκταρία Μαρκάκη γεννήθηκε στην Αθήνα και η αγάπη της για τη συγγραφή ξεκίνησε στα εφηβικά της χρόνια, όταν αποτύπωσε για πρώτη φορά στις σκέψεις της σε χαρτί. Το 2013 μοιράστηκε το πρώτο της δημιούργημα στην εφαρμογή συγγραφέων Wa

Βούλας Γκεμίση: "Πληρωμένα Όνειρα" Μέρος πρώτο ("Μαριάννα")

 Βούλας Γκεμίση   "Πληρωμένα Όνειρα"

Μέρος πρώτο:  "Μαριάννα"

Γράφει ο Γιάννης Πιταροκοίλης



Φίλες και φίλοι

στα πλαίσια βιβλιοπαρουσιάσεων των μελών της λογοτεχνικής μας ομάδας, σήμερα, έχουμε την τιμή να σας παρουσιάσουμε την καινούργια δουλειά της συγγραφέως.

"Δεν είναι όλα τα όνειρα ανεκτίμητης αξίας.

Για κάποια από αυτά το τίμημα είναι ιδιαίτερα ακριβό"

Στο πρώτο μέρος του μυθιστορήματος παρακολουθούμε τη δραματική ιστορία της νεαρής Μαριάννας. Θα εγκαταλείψει τη σχολή της κρυφά από τους γονείς της για να αφοσιωθεί στη λαμπερή καριέρα του μόντελινγκ και του εύκολου πλουτισμού. Οι υποσχέσεις που θα έρθουν στο δρόμο της θα είναι πολλές και συνάμα λαμπερές αλλά, όπως η ίδια με τρόμο θα ανακαλύψει, δεν θα είναι αυτές που περίμενε, μήτε αυτές που περίμενε να πραγματοποιήσει.

Με τη γνωστή δυνατή γραφίδα της Βούλα Γκεμίση, θα διαβάσουμε ένα ακόμα κοινωνικό δράμα με πολύ έντονα χαρακτηριστικά, μέσα από ένα χώρο που εξωτερικά είναι τυλιγμένος στη λάμψη και στην γκλαμουριά αλλά πίσω από το "φαίνεσθαι" υπάρχει η τραγική αλήθεια.

Η πλοκή είναι μια ολάκερη διδαχή ζωής! Τα μηνύματα που περνάει η συγγραφέας, οι σκέψεις, οι αξίες, οι ρόλοι και οι στάσεις ζωής είναι ένα προς ένα σημαντικά και κεφαλαιώδη.

Το έργο μπορείτε να το βρείτε ελεύθερο στο wattpad στον παρακάτω σύνδεσμο:

"ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ"

Το πρώτο μέρος αναπτύσσεται σε 24 κεφάλαια μέσα από τα οποία θα νιώσετε ένταση, οργή, συγκίνηση, αγωνία και άπειρα συναισθήματα που θα σας καθηλώσουν.


Σχόλια

  1. Ευχαριστώ πολύ για την Βιβλιοπαρουσίαση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το διάβασα, το αγάπησα και το εκτίμησα Βούλα καθώς εκτός από την λογοτεχνική του ομορφιά αποτελεί και μήνυμα ζωής για πολλά νεά παιδιά. Μπράβο.

      Διαγραφή
    2. Ευχαριστώ Φίλε μου Γιάννη... Με συγκίνησε η κίνηση σου αυτή!

      Διαγραφή
    3. Έγινε γιατί την πιστεύω και το βιβλίο μιλά μέσα μας. Συνέχισε καλή μου φίλη στο είδος αυτό.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Back to Top