Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Καλώς ήρθες

Αναγνώστης, συγγραφέας, αρθρογράφος ή και απλός περαστικός... Είναι τιμή μας να σε έχουμε στην παρέα μας!

Επιλεγμένα

ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

  "ΜΠΛΕΞΑΝ ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ" Νεκταρία Μαρκάκη Περίληψη Σε μια πόλη που πνίγεται στο γκρίζο, ένας άνθρωπος χρωματίζει τις ζωές δύο αγνώστων, δίνοντας τους ένα χέρι βοηθείας την στιγμή που και οι δύο ήταν έτοιμοι να παραδώσουν τα όπλα. Ο Μάρκος έχει μάθει να δίνει απλόχερα με μοναδικό αντάλλαγμα, για όποιον το θέλει, να προσφέρει και αυτός με την σειρά του σε κάποιον. Ένα καλός λόγος σε μία γυναίκα και λίγα τρόφιμα σε έναν άστεγο άνδρα είναι αρκετά για να φέρουν κοντά έξι ανθρώπους που θα ζήσουν ένα θαύμα. “Μία απλή πράξη καλοσύνης μπορεί να φέρει αλυσιδωτές αντιδράσεις ευτυχίας!” Βρείτε το βιβλίο μέσω του eshop makestorytelling.com σε αποκλειστική συνεργασία με τη συγγραφέα και την ομάδα συνεργασίας.  ΘΕΛΩ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ! Λίγα Λόγια για τη Νεκταρία Μαρκάκη Η Νεκταρία Μαρκάκη γεννήθηκε στην Αθήνα και η αγάπη της για τη συγγραφή ξεκίνησε στα εφηβικά της χρόνια, όταν αποτύπωσε για πρώτη φορά στις σκέψεις της σε χαρτί. Το 2013 μοιράστηκε το πρώτο της δημιούργημα στην εφαρμογή συγγραφέων Wa

Λίγο SEX Ακόμη, Παρακαλώ - της Βούλα Γκεμίση








Η επαφή μου με τη συγγραφική πλατφόρμα του Wattpad, με οδήγησε στην ανακάλυψη μεγάλων ταλέντων.Ένα εξ αυτών και η Βούλα Γκεμίση. Μια πολυτάλαντη, πολυμαθής και αξιαγάπητη κοπέλα που είχα τη χαρά να γνωρίσω μέσα από το "Μυστικό ενός Αγγέλου" που κυκλοφορεί από τις Πρότυπες εκδόσεις Πηγή, ένα βιβλίο που άγγιξε ολόκληρο τον ψυχισμό μου.

 Η σημερινή παρουσίαση όμως, θα φέρει στο προσκήνιο το πρώτο έντυπο δημιούργημα της Βούλας, το "Λίγο SEX Ακόμη, Παρακαλώ" από τις εκδόσεις MARADEL BOOKS. Μια αισθηματική κωμωδία όπου θα ολοκληρωθεί σε συνέχεια "Λίγο SEX Aκόμη, Παρακαλώ Νο 2". Ένα βιβλίο που εκ πρώτης όψεως σε σκανδαλίζει απ' τον τίτλο. Βέβαια όσοι θα το διαβάσετε, θα συνειδητοποιήσετε τη χιουμοριστική του χροιά να αναδύεται.

"Άλλη μια βαρετή μέρα ξημερώνει.." διαβάζω στην αρχική σελίδα. Υπέροχα,συλλογίζομαι ένα βιβλίο που ήδη από την πρώτη στιγμή εισχωρεί στη ψυχοσύνθεση μου χαχαχα.
 Όχι, όχι προφανώς και αστιεύομαι! Εντάξει ίσως και να το εννοώ!

Η ιστορία μας λοιπόν πραγματεύεται μια γλυκιά κοριτσίστικη προσωπικότητα, μια σύγχρονη φιγούρα, την κοπέλα της διπλανής πόρτας όπως θα λέγαμε, τη Λάουρα. Ακολουθεί μια συνηθισμένη ζωή, βουλιάζοντας στη ρουτίνα της καθημερινότητας και στη μονοτονία μιας δουλειάς που δεν την εκφράζει.

Ώσπου μια μέρα...ταν ταν (βαράτε σάλπιγγες)..γνωρίζει τον Ορέστη.

Ο Ορέστης, ο νέος της γείτονας όπου μετακόμισε στο απέναντι διαμέρισμα.
Πολλοί οι πειρασμοί και ένας έρωτας που παίρνει σάρκα και οστά στα πλαίσια της φαντασίας του μυαλού της, φέρνει στην επιφάνεια τους κρυφούς πόθους της ηρωίδας προς το πρόσωπο του. 
Μέσα σε όλα τα κατορθώματα της που θα ακολουθήσουν και πιστέψτε με είναι πάρα πολλά, η Λάουρα θα καταφέρει να εισβάλλει στο σπίτι κάθε γυναίκας μέσω του blog της "Λίγο SEX Aκόμη, Παρακαλώ" δίνοντας συμβουλές, μοιράζοντας αγάπη και ειλικρίνεια σε όλους τους αναγνώστες της. 

Η ερώτηση λοιπόν είναι αν θα καταφέρει να εισβάλλει στη ζωή του Ορέστη όπως και στις οθόνες των θαυμαστριών της;

Ναι, η Λάουρα θα γίνει η καλύτερη σου φίλη!
Ο γλυκός αυθορμητισμός της σε συνδυασμό με την εκρηκτική προσωπικότητά της, θα σου χαρίσουν στιγμές άφθονου γέλιου μέσα από τις τρελές απορίες και σκανδαλιές της..

"Αχ ρε φιλενάδα..τι να κάνω; Για πες και εσύ που είσαι απέξω και με διαβάζεις τόση ώρα;" όπως συχνά αναφέρει η ίδια..


Αν θέλετε, λοιπόν, να ανακαλύψετε τα κατορθώματα της δεν έχετε από το να την ακολουθήσετε στον ονειρικό της κόσμο..

Και πιστέψτε με..αξίζει το ταξίδι...









Σχόλια

  1. Φυσικά και θα συμφωνήσω μαζί σου Κατερίνα!
    Οφείλω να πω ότι το έργο της Βούλας "Λίγο σεξ ακόμα παρακαλώ" ήταν το πρώτο βιβλίο που διάβασα στο wattpad. Και η Βούλα ήταν η πρώτη συγγραφέας που γνώρισα στην εφαρμογή.
    Το έργο της είναι μια εξαίρετη κομεντί, με δεδομένη ποιότητα και χιούμορ που είναι γεμάτο φρεσκάδα.
    Οι χαρακτήρες της είναι εξαιρετικοί, πειστικοί. Θα τους αγαπήσετε, θα γίνετε ένα με τα ...παθήματα και τις αγωνίες τους.
    Το προτείνω ανεπιφύλακτα.
    Καλησπέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απόλαυσα τον βιβλιοσχολιασμό σου και θέλω να σε ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Back to Top